Lazio vs AS Roma 01/09

Det är dags för Derby della Capitale i Italiens huvudstad Rom. Lazio möter AS Roma på Roms Olympiastadion som båda lagen delar på. Men denna gång är det Lazio som är hemmalaget och deras tidigare match som dem spelade slutade med ett strålande resultat. Lazio vann på premiär dagen för denna Serie A säsong på bortaplan mot Sampdoria med hela 0-3. 

Lazios stjärna och anfallare Immobile fick bli den första spelar att göra mål för Lazio denna säsong. Målet kom i 37 minuten och därefter kunde Correa göra andra målet i matchen i 57 minuten. Immobile var inte klar och gjorde sitt andra mål i matchen i 62 minuten, och kunde då fastlägga en säker vinst för Lazio. Lazio har spelat väldigt bra under sina träningsmatcher denna sommar, och har inte förlorat en enda match sen sista matchen från förra säsongen av Serie A. 

AS Roma välkomnade Genoa på säsongs premiären förra helgen. Den turkiska yttern Cengiz Under gjorde det första målet i matchen i 6 minuten. Genoa gjorde 1-1 10 minuter efter Unders mål och Romas stjärna som har ryktats iväg väldigt mycket under sommaren, ingen mindre än Edin Dzeko fick göra 2-1 målet till Roma. Dzeko mata sig fram för att göra mål och Genoa försvararna såg nästa lite för rädda ut för att ta bollen ifrån honom innanför straffområdet, om det skulle kunna förekomma en straff. Romas mittback Juan Jesus glidtacklade ner en Genoa spealre i straffområdet, något som alla såg var en självklar straff. En onödig tackling blev ett mål mer för Genoa då Criscito satta straffen. Romas vänsterback och före detta Lazio spelare Alexander Kolarov gjorde 8 mål och 2 assist i ligan förra säsongen och visade att han fortfarande är med i matchen genom att dundra in 2-3 målet i matchen genom en frispark, 6 minuter efter att Genoa suttit sin straff. Genoas anfallare Kouame kunde sedan sätta ett nick mål efter ett fint inlägg in till honom och matchen slutade därefter 3-3. Många mål och en rolig match att titta på men tyvärr bara 1 poäng till AS Roma som nu möter 

Kolla gärna in dem grymma oddsbonusarna här.

Senaste matcher Lazio:

Sampdoria – Lazio: 0-3

Celta Vigo – Lazio: 1-2

Lazio – Al Shabab: 5-1

Paderborn – Lazio: 2-4

Bournemouth – Lazio: 3-4 

Skadade och tveksamma Lazio:

Ricardo Kishna

Jordan Lukaku

Senaste matcher AS Roma:

AS Roma – Genoa: 3-3

Arezzo – AS Roma: 1-3

AS Roma – Real Madrid: 3-2

AS Roma – Ath. Bilbao: 2-2

Lille – AS Roma: 2-3

Skadade och tveksamma AS Roma:

Spinazzola Leaonardo 

Diego Perotti

Maxime Gonalons

Head-to-hed matcher:

Lazio – AS Roma: 3-0

AS Roma – Lazio: 3-1

Lazio – AS Roma: 0-0

AS Roma – Lazio: 2-1

AS Roma – Lazio: 1-3

Mitt speltips blir Hemmalaget vinner och båda lagen gör mål med oddset 3.60 på Unibet

På denna hemsida använder vi oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Godkänn