Inter vs AS Roma 20/04

På lördag spelar Inter hemma på San Siro mot AS Roma, en match som är viktigt för båda lagen. Inter ligger på en stabil 3 plats och för att kunna hålla den eller ha en chans att komma på andra måste de vinna eller spela oavgjort så inte Milan eller Roma ska kunna komma förbi. Roma måste som sagt vinna för att kunna få en chans att ta en fjärde plats som leder till Champions League spel nästa säsong. Vem vinner i stormötet? Ta del av vårt speltips nedan för att se vad vi tror!

Inter

Inter är favoriter för att ta hem tredjeplatsen i Serie A och ser framemot Champions League spel nästa säsong. De ligger 5 poäng framför fjärdeplatsaren som är AC Milan. De som gör mest mål i laget är Mauro Icardi, Ivan Perisic och Lautaro Martines. En spelare hos Inter som är väldigt stark och självsäker denna säsong är Marcelo Brozovic,, han har visat att han är en av de bästa mittfältarna i laget. Inter har förlorat 3 matcher och vunnit 9 av 15 vilket inte är det bästa resultatet på hemma arenan, vilket betyder att de har en del svagheter i sitt spel. De spelar starkt i anfallet och skapar chanser, men de har svårigheter med att stoppa motståndare att skapa chanser och försvara inlägg. 

Tyvärr har de en del skador i laget och viktiga spelare kommer missa matchen. Marcelo Brozovic har en muskelskada, Sime Versaljko har gjort en knäoperation och kommer va borta resten av säsongen.

Senaste matcher Inter

Frosinone – Inter 1-3

Inter – Atalanta 0-0

Genoa – Inter 0-4

Inter – Lazio 0-1

Ac Milan – Inter 2-3

Skadade och tveksamma spelare Inter

Marcelo Brozovic

Sime Versaljko

För detta speltips hittar du det bästa oddset hos Unibet

AS Roma

Roma har också en Champions League plats som mål denna säsong, de satsar på att hamna på en fjärdeplats i Serie A. De har alla möjligheter och kvalitéer att va bland de bästa lagen i Serie A. Tyvärr spelar dom väldigt ojämnt och ibland osäker fotboll. I de 5 senaste Serie A matcherna har de förlorat 2 och vunnit 2 matcher mot Udinese och Sampdoria som var två tuffa matcher. Det är Milan som ligger 1 poäng före de på plats 4 i Serie A, så de gäller att båda lagen spelar sitt bästa för att kunna knyta en Champions League plats. 

Stephan El Shaarawy, Edin Dzeko och Aleksandr Kolarov är de bästa målgörarna i Roma. Roma är väldigt starka på att skapa chanser med långbollar, individuella skickligheter och komma tillbaks från underlägen. Deras svagheter är att försvara långbollar, hållla ledningen och försvara när motståndarna gör anfall på kanterna. Tyvärr kommer förmodligen Davide Santon, Rick Karsdorp, Steven Nzonzi och Daniele De Rossi missa matchen på grund av skador.

Senaste matcher AS Roma

AS Roma – Udinese 1-0

Sampdoria – AS Roma 0-1

AS Roma – Fiorentina 2-2

AS Roma – Napoli 1-4

Spal – AS Roma 2-1

Skadade och tveksamma spelare Roma

Davide Santon

Rick Karsdorp

Steven Nzonz

Daniele De Rossi

På denna hemsida använder vi oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Godkänn