AC Milan vs Inter 21/09

Derby di Milano! AC Milan mot Inter på San Siro är nu på lördag. En match som alla som gillar italiensk fotboll kommer att blicka sina blickar mot nu på lördag. Inter har vunnit alla sina tre spelade matcher för denna säsong och ligger just nu etta i tabellen, men kommer med ett oavgjort i bagaget från Champions League matchen mot Slavia Prague i onsdags. En match som man tyckte var en solklar seger för Inter. AC Milan förlorade sin första ligamatch för säsongen med 1-0 mot Udinese på bortaplan och har där efter vunnit sina andra två spelade matcher. Men Milan har endast lyckats göra två mål på dessa tre spelade matcher. Nått som man kanske ska ha i åtanke till lördagens match. 

Inter kommer till lördagens match som favoriter. Inter har som sagt vunnit sinna tre senaste spelade ligamatcher och ligger just nu etta i tabellen. Inter är dem enda som har vunnit dem tre spelade ligamatcherna. Favoriterna bland Interns spelare är just nu den offensiva mittfältaren Sensi och anfallarna Lukaku och Martinez Lautaro. Inter har inte förlorat mot AC Milan sen 2016, och lyckades under sin senaste match mot Milan på ”bortaplan” vinna med 2-3. Sen den dagen AC Milan vann mot Inter år 2016 och framåt tills nu så har det förekommit minst 5 kort per match sen dess. 

AC Milan och Inter har båda nya tränare. Inters nya och världskända tränare Antonio Conte har visat att han vet hur han ska formera och spela med sitt nya lag, bortsett från den oavgjorda matchen i onsdags under Champions League mot Salvia Prague. 

AC Milans nya tränare Marco Giampaolo däremot lyckades vinna till sist under den senaste spelade ligamatchen mot Hellas Verona med sitt nya lag trots spekulationerna om att dem skulle förlora under det mötet. Trots den senaste vinsten för AC Milan så ser det ut som att Marco Giampaolo har nått att jobba på efter sin ganska så osäkra inledning under den här säsongen. Han måste verkligen hitta rätt spel och veta hur han ska formera laget nu under detta stormöte mot Inter. Det är inga stora skador eller osäkerhet bland nyckelspelarna i båda lagen, så nu är det upp till bevis om AC Milan kan stoppa vinsttorkan mot Inter nu när båda lagen har nya tränare och spelar. 

Skadade och tveksamma AC Milan:

Mattia Caldara

Skadade och tveksamma Inter:

Antonio Candreva

Senaste matcher AC Milan:

Verona – AC Milan: 0-1

AC Milan – Brescia: 1-0

Udinese – AC Milan: 1-0

Cesena – AC Milan: 0-0

Fronikeli – AC Milan: 0-2

Senaste matcher Inter:

Inter – Slavia Prague: 1-1

Inter – Udinese: 1-0

Cagliari – Inter: 1-2

Inter – Lecce: 4-0

Valencia – Inter: 1-2

Head-to-hed matcher:

AC Milan – Inter: 2-3

Inter – AC Milan: 1-0

AC Milan – Inter: 0-0

AC Milan – Inter: 1-0 (0-0)

Inter – AC Milan: 3-2

Inter – AC Milan: 2-2

AC Milan – Inter: 2-2

AC Milan – Inter: 3-0

Mitt speltips blir att lägga sitt bet på att Inter vinner med oddset 2.33 på Unibet

På denna hemsida använder vi oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Godkänn