Hey Stockholm

Hey Stockholm

Beläget i hjärtat av Stockholm, vid Odenplan, är Hey Stockholm en plats för alla spelentusiaster som vill uppleva den autentiska känslan av en japansk arkadhall. Med en omfattande samling av klassiska och moderna arkadspel erbjuder Hey Stockholm något för både nybörjare och erfarna spelare. Inspirationen kommer från ägarens många resor till Tokyo, och målet är att återskapa den unika stämningen som man hittar i de legendariska arkadhallarna där.

Ett Eldorado för Arkadfans

När du kliver in på Hey Stockholm tas du omedelbart tillbaka till den gyllene eran av arkadspel, samtidigt som du får en inblick i nutidens japanska spelkultur. Här finns allt från klassiska flipperspel och actionfyllda shoot ’em up-spel till racing och dansspel. För att spela byter du till dig polletter i växlingsmaskinerna vid baren. Betalar du med kontanter kostar en pollett 10 kronor, men med kort får du 7 polletter för 100 kronor eller 15 för 200 kronor, vilket kompenserar för kortavgifterna.

Öppettider och Åldersgränser

Hey Stockholm har öppet veckans alla dagar, med generösa öppettider:

På söndagar och måndagar mellan klockan 17 och 19 är barn i målsmans sällskap välkomna. Övriga tider gäller åldersgränser: 18 år från söndag till torsdag och 20 år på fredagar och lördagar.

Spelutbudet

Hos Hey Stockholm hittar du ett brett sortiment av spel, uppdelade i olika kategorier:

Shoot ’em up och Fighting:

Racing:

Pussel/Battle/Plattform:

Light gun-spel:

Flipperspel:

Musikspel:

För den rytmiskt lagde finns en mängd musikspel att njuta av:

För vissa av musikspelen behöver du ett E-Amusement-kort som laddas med så kallade ”Petals”. Dessa digitala krediter kan du köpa på plats eller online. Observera att Petals inte kan användas till vanliga arkadspel – för dessa krävs polletter.

Sammanfattning

Hey Stockholm är inte bara en plats för arkadspel, utan en portal till japansk spelkultur mitt i Stockholm. Oavsett om du älskar flipperspel, dansspel eller vill utmana dina vänner i racing eller fighting, så har Hey Stockholm något för dig. Ta en tur till Gyldengatan 2 och upplev arkadhallens magi!

På denna hemsida använder vi oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Godkänn