Tolv Stockholm

tolv stockholm ingång under tele2 arena

Tolv Stockholm, beläget under Tele2 Arena, är en av stadens största nöjesdestinationer och erbjuder en unik kombination av mat, aktiviteter och evenemang. Med sina 12 000 kvadratmeter fyllt med spänning och underhållning finns det något för alla, oavsett om du är ute efter att spela arkadspel, njuta av god mat, eller arrangera ett företagsevent.

Öppettider Tolv Stockholm

O’Learys Tolv Restaurang:

O’Learys Tolv Event Center:

Tolv Stockholm – Arkadspel och Flipperspel

Tolv Stockholm stoltserar med Stockholms största arkad- och flipperhall, där besökare kan testa över 80 olika spel. Här kan du spela klassiska flipperspel som Ghostbusters, Star Trek och Game of Thrones. Flipper beskrivs ofta som en uppslukande 3D-upplevelse, där du slipper VR-glasögon men ändå får samma intensiva spelkänsla.

Utöver flipper finns det även moderna arkadspel såsom Mario Kart, dansspel och boxbollar, som ger dig chansen att utmana dina vänner i olika typer av tävlingar. Inga förbokningar krävs – alla spel betalas enkelt med polletter som du kan växla till på plats.

tolv stockholms hemsida

Mat & Dryck hos Tolv Stockholm

Tolv Stockholm erbjuder flera olika restauranger som kompletterar besöket. För den som vill njuta av amerikansk mat i en avslappnad sportbarmiljö finns O’Learys, som serverar klassiska rätter och drycker inspirerade av Boston. Om du är sugen på grillat kött och skaldjur med en touch av New England, är Boston Grill platsen att besöka. Här kombineras matupplevelserna med den spännande atmosfären som Tolv Stockholm erbjuder.

Företagsevent och Konferenser hos Tolv Stockholm

För företag som vill skapa en minnesvärd upplevelse för sina anställda eller kunder är Tolv Stockholm den perfekta platsen. De erbjuder olika paketlösningar som kombinerar mat och aktiviteter såsom bowling, shuffleboard och äventyrsgolf. Lokalerna är flexibla och kan rymma allt från mindre konferenser till stora företagsfester med upp till 1 000 gäster.

För den som vill kombinera nytta med nöje finns konceptet ”Work & Play”, där lek och aktiviteter är en del av konferensupplägget, vilket enligt forskning ökar både kreativiteten och inlärningsförmågan.

Boende på Bo Hotel

För de som vill stanna över natten finns Bo Hotel, ett unikt hotell med 12 rum och ett antal ”sleep boxes” inspirerade av japanska mikrohotell. Det erbjuder en trivsam och bekväm miljö för alla besökare, oavsett om du är där för ett evenemang eller en natt ute i Stockholm.

Bo Hotel erbjuder flera rumstyper som passar olika behov, från standardrum till familjerum som rymmer upp till åtta personer. Alla rum har bekvämligheter som WiFi, TV och golvvärme i badrummen för att göra din vistelse så behaglig som möjligt.

En destination för stora och små

Tolv Stockholm är mer än bara ett ställe för arkadspel och mat – det är en plats där både familjer, kompisgäng och företag kan hitta något att göra. Med sina generösa öppettider är det en perfekt plats att besöka både före och efter evenemang på Tele2 Arena eller Globen.

Med sin centrala placering och nära anslutning till kollektivtrafik är Tolv Stockholm enkelt att nå, oavsett om du tar tunnelbana, tvärbana eller buss. Det finns också gott om parkeringsplatser för de som anländer med bil.

För bokningar och mer information, besök Tolv Stockholms hemsida eller kontakta deras eventcenter.

Välkommen till Tolv Stockholm – Stockholms största nöjesarena!

På denna hemsida använder vi oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Godkänn