Inferno Online

inferno online

I hjärtat av Sveriges gamingkultur står Inferno Online, ett gamingcenter som erbjuder en unik och social spelupplevelse för både nybörjare och veteraner inom gaming. Med målet att skapa en plats där spelare kan mötas, umgås och utmana varandra i en avslappnad atmosfär, har Inferno Online vuxit till att bli en central plats för både e-sport och socialt spelande.

Inferno onlines anläggningar

Inferno Online är stolta över att erbjuda sina kunder en mängd olika anläggningar över hela Sverige, vilket gör det lätt att hitta ett närliggande gamingcenter oavsett var du befinner dig. Med etableringar på Odenplan, Södermalm, Täby, Malmö, Göteborg och den unika Red Bull Gaming Sphere i Stockholm, kan du njuta av deras förstklassiga gamingupplevelser i en miljö som är skräddarsydd för både avslappnad och intensiv spelande. Varje anläggning erbjuder sina egna öppettider och prissättningar, vilket ger flexibilitet och tillgång för alla typer av spelentusiaster.

Inferno Online Odenplan

Inferno Online Odenplan

Öppettider:

Priser:

Inferno Online Södermalm

Inferno Online Södermalm

Öppettider:

Priser:

Inferno Online Täby

Inferno Online Täby

Öppettider:

Priser:

Red Bull Gaming Sphere Stockholm

Red Bull Gaming Sphere Stockholm

Öppettider:

Priser:

Inferno Online Malmö

Inferno Online Malmö

Öppettider:

Priser:

Inferno Online Göteborg

Inferno Online Göteborg

Öppettider:

Priser:

En Social Gamingupplevelse

Inferno Online handlar om mer än bara spel. Det är en plats där människor i alla åldrar kan samlas för att spela sina favoritspel tillsammans, både på PC, konsol och i racingsimulatorer. Med över 40 datorer, Playstation- och Nintendokonsoler erbjuder centret allt från casual gaming till mer intensiva LAN-evenemang. Inferno Online strävar efter att främja en mer social dimension av gaming, där fokus ligger på gemenskap och interaktion.

Den sociala aspekten är något som Inferno Online värderar högt. Genom att skapa en inkluderande miljö vill de förbättra gamingkulturen och visa hur gaming kan vara både roligt och hälsosamt. Här kan spelare träffa nya vänner, delta i turneringar och njuta av spelandet på ett mer strukturerat och trivsam sätt.

Företagsevent på Inferno Online

Utöver att vara ett gamingcenter erbjuder Inferno Online också företag en unik plattform för evenemang. I en tid där företag ständigt söker nya och innovativa sätt att engagera sina medarbetare, är Inferno Online ett självklart val. Deras företagsevent är kända för att vara flexibla och kreativa. Ingen idé är för stor eller för svår att genomföra, och teamet på Inferno arbetar nära sina kunder för att skapa skräddarsydda lösningar.

Från konserter med stora artister till intensiva kick-off-turneringar inom e-sport, erbjuder Inferno Online en mängd olika möjligheter för företag som vill tänka utanför boxen. Med möjligheter till livestreaming, studioteknik i världsklass och anpassningsbara lokaler finns det oändliga alternativ för att skapa ett oförglömligt företagsevent.

Kick-Off och Turneringar

Inferno Online erbjuder även specifika arrangemang som kick-offs där företag kan få sina medarbetare att delta i spelturneringar i några av marknadens mest populära spel, som League of Legends, VALORANT, och Counter-Strike. Med kapacitet för upp till 80 deltagare i turneringar är detta ett perfekt sätt att engagera och underhålla personalen.

Studio och Livesändningar

I samarbete med produktionsbolaget NEP Group erbjuder Inferno Online en toppmodern studio för livesändningar och inspelningar. Oavsett om det handlar om direktsändningar av e-sportturneringar eller inspelade videoprojekt, kan Inferno Online leverera högkvalitativ produktion till ett förmånligt pris.

En Maxad Företagsfest

För företag som vill ha en mer avslappnad och lekfull företagsfest erbjuder Inferno Online möjligheten att hyra deras undergroundlokal med kapacitet för upp till 150 personer. Med över 40 datorer, konsoler och racingsimulatorer finns det något för alla – oavsett om man är revisor eller kodare. Dessutom erbjuder Inferno Online möjligheten att branda lokalen med företagets logotyp och färger för att skapa en helt personlig upplevelse.

Nattgibb: Gaming Genom Natten

En av de mest unika och eftertraktade upplevelserna på Inferno Online är nattgibb. Denna tradition, som har sina rötter i gamingcenter världen över, innebär att spelare får tillgång till sin egen dator hela natten. Oavsett om man är ett gäng vänner som spelar tillsammans eller en ensamvarg, erbjuder nattgibb en chans att dyka djupt in i spelets värld och spela oavbrutet tills solen går upp.

För dem som vill ha en exklusivare upplevelse finns även VIP-gibb i G-Arena. Här får spelare en tyst och lugn atmosfär, utökade spelmöjligheter och extra förmåner som snacks och dryck.

Säkerhet och Trygghet

Inferno Online tar säkerheten på största allvar, särskilt för yngre spelare. Efter midnatt stängs dörrarna för alla som inte har betalat för en datorplats, och spelare under 15 år får inte lämna lokalen utan förälders tillstånd. Med övervakning dygnet runt och ett nära samarbete med lokal polis ser Inferno Online till att alla besökare kan känna sig trygga under hela vistelsen.

En Kundfokuserad Upplevelse

Inferno Online strävar alltid efter att erbjuda sina besökare en fullständig och skräddarsydd upplevelse. Oavsett om det gäller ett nattgibb, en företagsfest, eller en storslagen spelturnering, ser teamet till att varje evenemang blir minnesvärt och att varje deltagare känner sig som en del av gemenskapen.

Med lång erfarenhet inom både gaming och eventproduktion, samt ett brett spektrum av samarbetspartners och tidigare kunder som Coca-Cola, Spotify, och Warner Music Group, fortsätter Inferno Online att sätta standarden för gamingcenter och företagsevent i Sverige.

På denna hemsida använder vi oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Godkänn